فست فودها و حساسیتهای پوستی
فست فودها که این روزها طرفداران بسیاری به ویژه در میان کودکان پیدا کرده اند، در ازای این همه علاقه از سوی کودکان به آنها حساسیت های شدید پوستی هدیه می دهند.
این روزها در بیشتر فست فودی ها معمولا با صفهای طولانی مواجه می شویم، صفهایی که اغلب ما نمی دانیم سرانجام آن به انواع بیماریها یا پیش زمینه هایی برای بیماری های خطرناک ختم می شود.
چاقی و افزایش فشار خون، کمترین عوارضی است از تناول فست فودها عاید می شود به نحوی که با مقایسه گروه های سنی مختلف در این دهه با دهه گذشته، به خوبی در میابیم که چاقی و اضافه وزن در میان اغلب گروه ها غالب شده است.
به تازگی نیز بسیاری از کارشناسان عوارض و حساسیت های شدید پوستی را به استفاده از فست فودها، غذاهای کنسروی و … ارتباط داده اند.
افراد از فست فودها به عنوان تنقل استفاده کنند نه به عنوان یک وعده غذایی اصلی، : انواع فست فودها در سرخ کردنشان از روغن های اشباع استفاده می شود که بسیار چاق کننده هستند و فردی که به عنوان غذای اصلی از آنها استفاده می کند به افزایش وزن بی دلیل و افزایش کلسترول و عوارض شدید آن مبتلا می شود.
عوارض سرخ شدن نشاسته در روغن؛ ایجاد ماده ای سمی در بدن
با توجه به مضرات ادویه های استفاده شده در گوشت های فرآوری شده : ادویه های استفاده شده در فست فودها باعث ایجاد حساسیت شدید در بعضی افراد می شوند به عنوان مثال افزودن ادویه های هندی هنگام تهیه فست فوها باعث اسپاسم حنجره در کودکان و افراد بزرگسال می شود.
علاقمندی کودکان به غذاهای فست فود مانند : مصرف سوسیس و کالباس باعث حساسیت شدید پوستی و کهیر در کودک می شود از طرف دیگر ادویه های موجود در این مواد غذایی لوله گوارش کودکان را تحت تاثیر داده و مشکلاتی را برای آنها ایجاد می کند.
بعضی ادویه ها باعث تحریک معده و ناراحتی های گوارشی همچون زخم معده در فرد مصرف کننده می شود، مصرف فلفل سبز تازه در کنار فست فود هیچ عارضه ای برای معده ندارد در حالی که ادویه هایی که در فرآورده های گوشتی استفاده می شود، بسیار عوارض شدیدی را در پی دارند و سلامت بدن را در معرض خطر قرار می دهند.
اگر برای سرخ کردن فست فودها از روغن مخصوص استفاده شود آیا باز هم عوارض مصرف روغن ها وجود دارد؟ یکی از مضرات فست فودها، سرخ شدن نشاسته در روغن است؛ هر هیدروکربنی که در روغن سرخ شود، ایجاد پلی آکریل می کند که ماده ای بسیار سمی است.
وقتی یک ماده غذایی نشاسته دار را در روغن سرخ می کنیم، زنجیره های نشاسته پشت سر هم قرار می گیرند که ایجاد این رشته ها ترکیبات تازه ای به وجود می آورد که باعث ایجاد یک سری بیماری در بدن می شود.
وی با تاکید بر استفاده از روغن مخصوص سرخ کردن هنگام پخت غذا یا فست فودها افزود: از آنجایی که روغن های سرخ کردنی نیز عوارض را کاهش نمی دهند و باعث بیماری می شوند، بنابراین توصیه می شود افراد از غذاهای آب پز، بخار پز یا تفت داده شده استفاده کنند.
وقتی از روغنی که مخصوص سرخ کردن نیست، استفاده می کنیم در ته ماهیتابه یک لایه چربی ایجاد می شود که چسبیده به ظرف و شستن آن بسیار مشکل است؛ این عمل دقیقا در سیستم بدن می افتد و این چربی به همین شکل به جداره رگ ها می چسبد.
باید مصرف پیتزا از هفته ای سه تا چهار مرتبه به حداقل برسد
با توجه به تهیه پیتزا و استفاده مقدار زیادی طعم دهنده های متنوع اعم از رب گوجه، سس مایونز، کالباس، سوسیس و پنیر پیتزای بسیار چرب، توصیه می شود مصرف این ماده غذایی از هفته ای سه تا چهار مرتبه به حداقل برسد و با سالم سازی مواد غذایی، پیتزایی با حجم کم همراه با میوه ها و سبزیجات استفاده شود و پیتزای حجیم، چرب با پنیر و سس فراوان کاهش یابد.
غذاهای سنتی جایگزین مناسبی برای فست فودها است.
افراد می توانند به جای مصرف غذاهای چرب و پر ادویه از موادغذایی سالم و سنتی و یا مخلوطی از میوه ها و سبزی ها، تخمه ها و تنقلات سنتی استفامصرف میوه های خشک شده همچون توت، آلو، پسته، انجیر، خرما را مناسب ترین جایگزین فست فودها هستند استفاده کنند : این موادغذایی ضمن دارا بودن عوارض کمتر، برخلاف چربی های فست فودها، دارای چربی های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی شوند، بلکه چربی بد خون را کاهش داده و باعث افزایش چربی خوب بدن می شوند.
برای آگاهی از رازهای زیبایی ، سلامتی و تناسب اندام روی مقاله های زیر کلیک کنید :
جدیدترین رژیم لاغری سریع شکم و پهلو برای کاهش وزن سریع
برجسته سازی لب ها با تزریق ژل در لب
برجسته سازی گونه ها با ترزیق چربی در گونه
از بین بردن چین و چروک صورت با تزریق بوتاکس
بزرگ کردن سینه ها با پروتز سینه
درمان دردهای عضلانی با ماساژ درمانی
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!