خواص جوانه گندم و سویا
در اين روزها به خوردن جوانه هاي گندم و جو بسيار توصيه مي شود، آيا از خواص آن اطلاعي داريد؟
جوانه گندم به دليل داشتن ويتامينهاي E ، سلنيوم و منيزيم باعث حذف راديكالهاي آزاد ميشود و به تقويت سيستم ايمني و فعاليتهاي مغز كمك ميكند.
استفاده از مواد غذايي حاوي آنتي اكسيدان در هوش و تقويت قدرت حافظه مؤثر است.
موادي نظير سبزيهاي تازه با خنثي كردن راديكالهاي آزاد حالت ارتجاعي رگها را حفظ كرده و باعث خونرساني بهتر به مغز و اعصاب شده و به طور غيرمستقيم از كاهش توانايي فكري جلوگيري ميكنند.
خواص خوراکي ها
ماده ديگر سويا و بهتر از آن روغن سويا است كه هم كلسترول بد خون LDL را كاهش ميدهد و هم از اكسيداسيون كلسترول خوب HDL جلوگيري كرده و در كنار آن راديكالهاي آزاد را خنثي كرده و از تشكيل پلاكهاي عروقي جلوگيري ميكند. سويا همچنين داراي فيتو استروژنهايي است كه در تقويت حافظه مؤثرند.
در بارداري و شير دهي ذخاير كولين مادر تخليه ميشود و كولين كافي براي رشد مغز در دسترس نيست، از اين رو براي حفظ سلامت مادر بايد از منابع غذايي حاوي كولين استفاده شود.
كولين روي پيامهاي عصبي مؤثر است و سرعت ساخت استيلكولين را براي حفظ قدرت حافظه و فعاليتهاي عضلاني افزايش ميدهد. مادران در دوران شيردهي بايد 4 واحد (4 ليوان 240 سيسي) شير و علاوه بر اين، جگر، تخم مرغ و بادام زميني نيز مصرف كنند.
برای آگاهی از رازهای زیبایی ، سلامتی و تناسب اندام روی مقاله های زیر کلیک کنید :
جدیدترین رژیم غذایی برای پاسخ به این سوال ” چگونه لاغر شویم ”
برجسته سازی لب ها با تزریق ژل در لب
برجسته سازی گونه ها با ترزیق چربی در گونه
از بین بردن چین و چروک صورت با تزریق بوتاکس
بزرگ کردن سینه ها با پروتز سینه
درمان دردهای عضلانی با ماساژ درمانی
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!