اثرات سرکه بر چربی ها
به افراد دارندهی چربی توصیه میشود از سرکه و آبلیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی خود استفاده کنند.
دانشمندان سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی میدانند که مصرف خوراکی بیشتری دارد . سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
سرکه سرشار از ویتامین C با مزهی ترش است: مصرف سرکه در انواع ترشی و سالادها باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها میشود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطهی مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحتتر میکند.
: سرکه سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه میشود طعم آن جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجهفرنگی خواهد شد.
سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که به افرادي که چربی دارند توصیه میشود .سرکه سفید برا کلسترول خون و چربی استفاده میشود. چرا که سرکه خون را رقیق کرده و تجزیهکنندهی چربی و عامل دفع سموم بدن است.
مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، سرکه توانایی از بینبردن باکتریهای مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه میشود از این ماده استفاده کنند.
افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!