raisins

کشمش خوراکی پر انرژی

  انگور خشک شده که همه آنرا به نام “کشمش” می‌شناسند، قرن‌ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود و دارای خواص فراوانیست که در اینجا به تعدادی از آنها اشاره می‌کنیم : ۱-کشمش، میوه ای خشک و مغذی است و مانند دیگر […]

خواص توت فرنگی

توت فرنگی ظریف ترین میوه

توت فرنگی سرشار از ویتامینهای ب، ث، قند، سلولز، مواد چربی  ودارای اهن ،اهک ، فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم،سیلیس ،ید وبرم می باشد. ازظریف ترین میوه هاست.مقوی ، خنک ، ادرار آور و تصفیه کننده خون می باشد.پیش از غذا بخورید اشتها اور است.مواد قندی ان از نوع لولوز استکه برای اشخاصی که بیماری قند دارند بسار خوب […]

ماکارونی

بهترین نوع ماکارونی

  ماکارونی چیست ؟ ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش با ارزش تغذیه ای مناسب ومفید است . به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذا که شاخص غذاهای برپایه غلات است ، در صورت در نظر گیری هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد […]

olive oil

خواص روغن زیتون

دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان می باشد که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد: * روغن زیتون سلامت شریان‌ها را تامین می‌ کند. * […]

میوه ها

باورهای رایج در مورد میوه ها

  در این مقاله قصد داریم به چند نمونه از این باورهای رایج اشاره کرده و درست و غلط آن‌ها را بگوییم. با ما همراه باشید. میوه‌ها جایگاه مهمی در تغذیه‌ی ما دارند. نظر همه‌ی متخصصان تغذیه این است که باید روزانه حداقل دو تا سه واحد میوه بخورید. اما حتماً شما هم شنیده‌اید که […]

کودک بیش فعال

کودکان بیش فعال و تغذیه آنها

* رژیم كم شكر، پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینی‌ها * استفاده بیشتر از پروتئین‌ها مثل مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز * حذف یا كاهش آلرژن‌های غذایی مثل: بادام زمینی، تخم مرغ، شكلات، پنیر، شكر، گندم، ‌سویا، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی،كشمش، ‌نوشابه‌ها، هلو، آلو، پرتقال، بیسكویت، سیب، توت، گوجه فرنگی، خیار، آدامس، سس، آبلیمو، […]

روغن های گیاهی

روغن‌هاي طبيعي گياهي داروهاي پرخاصيت

روغن‌هاي طبيعي گياهي از جمله داروهاي طبيعي و پرخاصيتي هستند كه امروزه استفاده از آنها براي درمان و تسكين بسياري از بيماري‌هاي جسم و روح توسط درمانگران شيوه‌هاي درماني طبيعي توصيه و تجويز مي‌شود. اين روغن‌ها كه از دانه، مغز، ميوه و پوست آنها تهيه مي‌شود امروزه به‌صورت موضعي و خوراكي براي درمان بيماري‌هاي مختلف […]

دارچین

رازهای دارچین

دارچین یکی از پرکاربرد‌ترین ادویه‌های موجود است که در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دارچین ادویه محبوب سرآشپزهاست که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها، به بدن در کاهش دادن وزن کمک شایان توجهی می‌کند. رازهای دارچین و قدرتش در سوزاندن چربی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف دارچین، سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده […]

Aloe-Vera

الوورا بهترین گیاه دارویی

هنگامی که میگویم الوورا بهترین گیاه دارویی ساخته شده توسط طبیعت است، این جمله را بلند می‌گویم. در بین تمام گیاهانی که مطالعه کرده ام و درباره شان هزاران مقاله در زمینه تغذیه و پیشگیری از بیماری ها نوشته ام، الوورا کارامد ترین در بین تمام آنهاست(سیر پس از آن قرار دارد). در این سیاره […]

شیر کم چرب و آلودگی

خوردن شیر کم چرب اثرات منفی ریزگردها را کاهش می‌دهد

افزایش غلظت ریزگردهای هوا تاثیر مستقیمی در قلب و بیماری‌های مربوط به آن ندارد و تاثیر آن دنباله اثراتی است که بر ریه و دستگاه تنفسی دارد. اثراتی که ریزگردها بر اکسیژن مصرفی دارد برای بیماران تنفسی و به دنبال آن بیماری‌های قلبی مضر و خطرناک خواهد بود. با افزایش غلظت ریزگردها در هوا، درصد […]