انگور خشک شده که همه آنرا به نام “کشمش” میشناسند، قرنها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود و دارای خواص فراوانیست که در اینجا به تعدادی از آنها اشاره میکنیم : ۱-کشمش، میوه ای خشک و مغذی است و مانند دیگر […]
توت فرنگی سرشار از ویتامینهای ب، ث، قند، سلولز، مواد چربی ودارای اهن ،اهک ، فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم،سیلیس ،ید وبرم می باشد. ازظریف ترین میوه هاست.مقوی ، خنک ، ادرار آور و تصفیه کننده خون می باشد.پیش از غذا بخورید اشتها اور است.مواد قندی ان از نوع لولوز استکه برای اشخاصی که بیماری قند دارند بسار خوب […]
ماکارونی چیست ؟ ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش با ارزش تغذیه ای مناسب ومفید است . به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذا که شاخص غذاهای برپایه غلات است ، در صورت در نظر گیری هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/09/a.jpg406711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-09-27 14:12:232017-02-03 14:51:37بهترین نوع ماکارونی
دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان می باشد که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد: * روغن زیتون سلامت شریانها را تامین می کند. * […]
در این مقاله قصد داریم به چند نمونه از این باورهای رایج اشاره کرده و درست و غلط آنها را بگوییم. با ما همراه باشید. میوهها جایگاه مهمی در تغذیهی ما دارند. نظر همهی متخصصان تغذیه این است که باید روزانه حداقل دو تا سه واحد میوه بخورید. اما حتماً شما هم شنیدهاید که […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/09/canstockphoto2520770fruitmix.jpg421711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-09-27 12:07:362017-02-03 14:51:53باورهای رایج در مورد میوه ها
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/09/6.jpg412711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-09-27 11:48:042017-02-03 14:51:57کودکان بیش فعال و تغذیه آنها
روغنهاي طبيعي گياهي از جمله داروهاي طبيعي و پرخاصيتي هستند كه امروزه استفاده از آنها براي درمان و تسكين بسياري از بيماريهاي جسم و روح توسط درمانگران شيوههاي درماني طبيعي توصيه و تجويز ميشود. اين روغنها كه از دانه، مغز، ميوه و پوست آنها تهيه ميشود امروزه بهصورت موضعي و خوراكي براي درمان بيماريهاي مختلف […]
دارچین یکی از پرکاربردترین ادویههای موجود است که در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار میگیرد. دارچین ادویه محبوب سرآشپزهاست که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها، به بدن در کاهش دادن وزن کمک شایان توجهی میکند. رازهای دارچین و قدرتش در سوزاندن چربی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف دارچین، سوختوساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده […]
هنگامی که میگویم الوورا بهترین گیاه دارویی ساخته شده توسط طبیعت است، این جمله را بلند میگویم. در بین تمام گیاهانی که مطالعه کرده ام و درباره شان هزاران مقاله در زمینه تغذیه و پیشگیری از بیماری ها نوشته ام، الوورا کارامد ترین در بین تمام آنهاست(سیر پس از آن قرار دارد). در این سیاره […]
افزایش غلظت ریزگردهای هوا تاثیر مستقیمی در قلب و بیماریهای مربوط به آن ندارد و تاثیر آن دنباله اثراتی است که بر ریه و دستگاه تنفسی دارد. اثراتی که ریزگردها بر اکسیژن مصرفی دارد برای بیماران تنفسی و به دنبال آن بیماریهای قلبی مضر و خطرناک خواهد بود. با افزایش غلظت ریزگردها در هوا، درصد […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/09/Milk-Pour1.jpg448711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-09-22 15:01:142017-02-03 14:53:16خوردن شیر کم چرب اثرات منفی ریزگردها را کاهش میدهد
کشمش خوراکی پر انرژی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminانگور خشک شده که همه آنرا به نام “کشمش” میشناسند، قرنها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود و دارای خواص فراوانیست که در اینجا به تعدادی از آنها اشاره میکنیم : ۱-کشمش، میوه ای خشک و مغذی است و مانند دیگر […]
توت فرنگی ظریف ترین میوه
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminتوت فرنگی سرشار از ویتامینهای ب، ث، قند، سلولز، مواد چربی ودارای اهن ،اهک ، فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم،سیلیس ،ید وبرم می باشد. ازظریف ترین میوه هاست.مقوی ، خنک ، ادرار آور و تصفیه کننده خون می باشد.پیش از غذا بخورید اشتها اور است.مواد قندی ان از نوع لولوز استکه برای اشخاصی که بیماری قند دارند بسار خوب […]
بهترین نوع ماکارونی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminماکارونی چیست ؟ ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش با ارزش تغذیه ای مناسب ومفید است . به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذا که شاخص غذاهای برپایه غلات است ، در صورت در نظر گیری هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد […]
خواص روغن زیتون
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminدارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان می باشد که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد: * روغن زیتون سلامت شریانها را تامین می کند. * […]
باورهای رایج در مورد میوه ها
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminدر این مقاله قصد داریم به چند نمونه از این باورهای رایج اشاره کرده و درست و غلط آنها را بگوییم. با ما همراه باشید. میوهها جایگاه مهمی در تغذیهی ما دارند. نظر همهی متخصصان تغذیه این است که باید روزانه حداقل دو تا سه واحد میوه بخورید. اما حتماً شما هم شنیدهاید که […]
کودکان بیش فعال و تغذیه آنها
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط admin* رژیم كم شكر، پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینیها * استفاده بیشتر از پروتئینها مثل مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز * حذف یا كاهش آلرژنهای غذایی مثل: بادام زمینی، تخم مرغ، شكلات، پنیر، شكر، گندم، سویا، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی،كشمش، نوشابهها، هلو، آلو، پرتقال، بیسكویت، سیب، توت، گوجه فرنگی، خیار، آدامس، سس، آبلیمو، […]
روغنهاي طبيعي گياهي داروهاي پرخاصيت
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminروغنهاي طبيعي گياهي از جمله داروهاي طبيعي و پرخاصيتي هستند كه امروزه استفاده از آنها براي درمان و تسكين بسياري از بيماريهاي جسم و روح توسط درمانگران شيوههاي درماني طبيعي توصيه و تجويز ميشود. اين روغنها كه از دانه، مغز، ميوه و پوست آنها تهيه ميشود امروزه بهصورت موضعي و خوراكي براي درمان بيماريهاي مختلف […]
رازهای دارچین
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminدارچین یکی از پرکاربردترین ادویههای موجود است که در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار میگیرد. دارچین ادویه محبوب سرآشپزهاست که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها، به بدن در کاهش دادن وزن کمک شایان توجهی میکند. رازهای دارچین و قدرتش در سوزاندن چربی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف دارچین، سوختوساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده […]
الوورا بهترین گیاه دارویی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminهنگامی که میگویم الوورا بهترین گیاه دارویی ساخته شده توسط طبیعت است، این جمله را بلند میگویم. در بین تمام گیاهانی که مطالعه کرده ام و درباره شان هزاران مقاله در زمینه تغذیه و پیشگیری از بیماری ها نوشته ام، الوورا کارامد ترین در بین تمام آنهاست(سیر پس از آن قرار دارد). در این سیاره […]
خوردن شیر کم چرب اثرات منفی ریزگردها را کاهش میدهد
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminافزایش غلظت ریزگردهای هوا تاثیر مستقیمی در قلب و بیماریهای مربوط به آن ندارد و تاثیر آن دنباله اثراتی است که بر ریه و دستگاه تنفسی دارد. اثراتی که ریزگردها بر اکسیژن مصرفی دارد برای بیماران تنفسی و به دنبال آن بیماریهای قلبی مضر و خطرناک خواهد بود. با افزایش غلظت ریزگردها در هوا، درصد […]