کلسیم

کلسیم و رژیم غذایی

کلسیم برای سلامت استخوان ها مفید است. بهترین راه دریافت کلسیم مورد نیاز، از طریق رژیم غذایی متعادل و متنوع است، با وجود این در صورت افت کیفیت رژیم غذایی در کوتاه مدت، برای تأمین میزان کلسیم مورد نیاز استفاده از مکمل های رژیمی کلسیم توصیه می شود. فواید کلسیم: بدن برای ساختن استخوان های […]

قلب سالم

قلب سالم با یک رژیم غذایی سالم

یکی از موارد لازم برای داشتن قلبی سالم داشتن یک رژیم غذایی سالم است. زمانی که بحث رژیم غذایی سالم برای قلب مطرح می شود اغلب افراد بر این تصورند که باید چربی ها را از رژیم غذایی روزانه خود حذف کنند. اما باید بگوییم که این تصوری اشتباه است. برای اینکه رژیم غذایی سالمی […]

افزایش متابولیسم

راههای افزایش متابولیسم بدن

همان طور که از اسم آن معلوم است متابولیسم یا سوخت و ساز بدن فرایندی است که طی آن مواد غذایی خوراکی بعد از تبدیل شدن به فرم کوچک‌تر و قابل جذبشان برای تبدیل شدن به ترکیبات ذخیره‌ای و یا مصرف شدن در راه تولید انرژی به کار گرفته می‌شوند. طبیعتا سوخت و ساز بدن […]

چربی های مفید

مواد غذایی چرب ضروری

هر ماده غذایی چرب لزوما به معنی غذای ناسالم نیست بلکه برخی مواد غذایی چرب هستند که مصرف آنها برای حفظ سلامت بدن ضروری اند. این مواد غذایی که حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و کاهش کلسترول خون و به طور کلی سلامت بدن ایفا می کنند. در […]

ماءالشعیر

دانستنی هایی در مورد ماءالشعیر

ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است. ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه «جو» حاصل می‌شود و در رفع تشنگی مؤثر است. هر ۱۰۰ سی سی ماءالشعیر معمولی حدود ۲۵ کالری […]

انجیر

انجیر در درمان و بهبود یبوست، سوءهاضمه، سرفه، برونشیت و آسم کاربرد دارد. مصرف این میوه پس از ابتلا به بیماری، به افزایش وزن نیز کمک می‌کند. انجیر میوه‌ای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است. با وجود این‌ که انجیر خشک در تمام طول سال در دسترس است، […]

acorn-oak-nut

بلوط درمان‌کننده التهابات

بعد از ورزش بلوط بخورید!   بلوط از فندق درشت‌تر و هریک یا چند عدد آن درون پیاله‌ای سبزرنگ و خاردار قرار گرفته است. بلوط را همچون فندق از پوست سبزرنگ جدا و پوسته قهوه‌ای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آب‌پز میل می‌کنند. مزه آن […]

سیر

سیر یک گیاه درمانی

در واقع سیر یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب قوی و موثر محسوب می شود . علاوه بر این ، سیر سطح قند خون را تنظیم می کند و کلسترول خون را پایین می آورد. هزاران سال است که سیر به عنوان یک گیاه درمانی استفاده می شود زیرا در واقع یک آنتی اکسیدان و […]

honey

خواص عسل

از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز […]

خیار

خواص خیار

این میوه – سبزی سرشار از مواد مغذی مختلف مانند لیگنان‌ها و فلاوونوئیدها می‌باشد. این ترکیبات خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضدسرطانی دارند. در این مقاله می‌خواهیم بیشتر راجع به فواید خیار صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید. یک عدد خیار متوسط حدود ۳۰۰ گرم وزن دارد. هر ۱۰۰ گرم از این سبزی حاوی […]