کلسیم برای سلامت استخوان ها مفید است. بهترین راه دریافت کلسیم مورد نیاز، از طریق رژیم غذایی متعادل و متنوع است، با وجود این در صورت افت کیفیت رژیم غذایی در کوتاه مدت، برای تأمین میزان کلسیم مورد نیاز استفاده از مکمل های رژیمی کلسیم توصیه می شود. فواید کلسیم: بدن برای ساختن استخوان های […]
یکی از موارد لازم برای داشتن قلبی سالم داشتن یک رژیم غذایی سالم است. زمانی که بحث رژیم غذایی سالم برای قلب مطرح می شود اغلب افراد بر این تصورند که باید چربی ها را از رژیم غذایی روزانه خود حذف کنند. اما باید بگوییم که این تصوری اشتباه است. برای اینکه رژیم غذایی سالمی […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/10/images-1.jpg427711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-10-04 14:23:552017-02-03 14:48:50قلب سالم با یک رژیم غذایی سالم
همان طور که از اسم آن معلوم است متابولیسم یا سوخت و ساز بدن فرایندی است که طی آن مواد غذایی خوراکی بعد از تبدیل شدن به فرم کوچکتر و قابل جذبشان برای تبدیل شدن به ترکیبات ذخیرهای و یا مصرف شدن در راه تولید انرژی به کار گرفته میشوند. طبیعتا سوخت و ساز بدن […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/10/intro-600x450_4.jpg462711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-10-04 13:52:532017-02-03 14:49:14راههای افزایش متابولیسم بدن
هر ماده غذایی چرب لزوما به معنی غذای ناسالم نیست بلکه برخی مواد غذایی چرب هستند که مصرف آنها برای حفظ سلامت بدن ضروری اند. این مواد غذایی که حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و کاهش کلسترول خون و به طور کلی سلامت بدن ایفا می کنند. در […]
ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است. ماءالشعیر یکی از نوشیدنیهای معمول است که از جوانه «جو» حاصل میشود و در رفع تشنگی مؤثر است. هر ۱۰۰ سی سی ماءالشعیر معمولی حدود ۲۵ کالری […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/10/Beer_Wallpaper-17.jpg431711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-10-04 12:26:072017-02-03 14:49:28دانستنی هایی در مورد ماءالشعیر
انجیر در درمان و بهبود یبوست، سوءهاضمه، سرفه، برونشیت و آسم کاربرد دارد. مصرف این میوه پس از ابتلا به بیماری، به افزایش وزن نیز کمک میکند. انجیر میوهای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است. با وجود این که انجیر خشک در تمام طول سال در دسترس است، […]
بعد از ورزش بلوط بخورید! بلوط از فندق درشتتر و هریک یا چند عدد آن درون پیالهای سبزرنگ و خاردار قرار گرفته است. بلوط را همچون فندق از پوست سبزرنگ جدا و پوسته قهوهای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آبپز میل میکنند. مزه آن […]
در واقع سیر یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب قوی و موثر محسوب می شود . علاوه بر این ، سیر سطح قند خون را تنظیم می کند و کلسترول خون را پایین می آورد. هزاران سال است که سیر به عنوان یک گیاه درمانی استفاده می شود زیرا در واقع یک آنتی اکسیدان و […]
از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز […]
این میوه – سبزی سرشار از مواد مغذی مختلف مانند لیگنانها و فلاوونوئیدها میباشد. این ترکیبات خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضدسرطانی دارند. در این مقاله میخواهیم بیشتر راجع به فواید خیار صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید. یک عدد خیار متوسط حدود ۳۰۰ گرم وزن دارد. هر ۱۰۰ گرم از این سبزی حاوی […]
کلسیم و رژیم غذایی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminکلسیم برای سلامت استخوان ها مفید است. بهترین راه دریافت کلسیم مورد نیاز، از طریق رژیم غذایی متعادل و متنوع است، با وجود این در صورت افت کیفیت رژیم غذایی در کوتاه مدت، برای تأمین میزان کلسیم مورد نیاز استفاده از مکمل های رژیمی کلسیم توصیه می شود. فواید کلسیم: بدن برای ساختن استخوان های […]
قلب سالم با یک رژیم غذایی سالم
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminیکی از موارد لازم برای داشتن قلبی سالم داشتن یک رژیم غذایی سالم است. زمانی که بحث رژیم غذایی سالم برای قلب مطرح می شود اغلب افراد بر این تصورند که باید چربی ها را از رژیم غذایی روزانه خود حذف کنند. اما باید بگوییم که این تصوری اشتباه است. برای اینکه رژیم غذایی سالمی […]
راههای افزایش متابولیسم بدن
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminهمان طور که از اسم آن معلوم است متابولیسم یا سوخت و ساز بدن فرایندی است که طی آن مواد غذایی خوراکی بعد از تبدیل شدن به فرم کوچکتر و قابل جذبشان برای تبدیل شدن به ترکیبات ذخیرهای و یا مصرف شدن در راه تولید انرژی به کار گرفته میشوند. طبیعتا سوخت و ساز بدن […]
مواد غذایی چرب ضروری
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminهر ماده غذایی چرب لزوما به معنی غذای ناسالم نیست بلکه برخی مواد غذایی چرب هستند که مصرف آنها برای حفظ سلامت بدن ضروری اند. این مواد غذایی که حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و کاهش کلسترول خون و به طور کلی سلامت بدن ایفا می کنند. در […]
دانستنی هایی در مورد ماءالشعیر
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است. ماءالشعیر یکی از نوشیدنیهای معمول است که از جوانه «جو» حاصل میشود و در رفع تشنگی مؤثر است. هر ۱۰۰ سی سی ماءالشعیر معمولی حدود ۲۵ کالری […]
انجیر در درمان و بهبود یبوست، سوءهاضمه، سرفه، برونشیت و آسم کاربرد دارد. مصرف این میوه پس از ابتلا به بیماری، به افزایش وزن نیز کمک میکند. انجیر میوهای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است. با وجود این که انجیر خشک در تمام طول سال در دسترس است، […]
بلوط درمانکننده التهابات
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminبعد از ورزش بلوط بخورید! بلوط از فندق درشتتر و هریک یا چند عدد آن درون پیالهای سبزرنگ و خاردار قرار گرفته است. بلوط را همچون فندق از پوست سبزرنگ جدا و پوسته قهوهای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آبپز میل میکنند. مزه آن […]
سیر یک گیاه درمانی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminدر واقع سیر یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب قوی و موثر محسوب می شود . علاوه بر این ، سیر سطح قند خون را تنظیم می کند و کلسترول خون را پایین می آورد. هزاران سال است که سیر به عنوان یک گیاه درمانی استفاده می شود زیرا در واقع یک آنتی اکسیدان و […]
خواص عسل
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminاز گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز […]
خواص خیار
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminاین میوه – سبزی سرشار از مواد مغذی مختلف مانند لیگنانها و فلاوونوئیدها میباشد. این ترکیبات خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضدسرطانی دارند. در این مقاله میخواهیم بیشتر راجع به فواید خیار صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید. یک عدد خیار متوسط حدود ۳۰۰ گرم وزن دارد. هر ۱۰۰ گرم از این سبزی حاوی […]