حتما تاکنون بارها شنیدهاید که اگر از یک رژیم کاهش وزن پیروی میکنید، مصرف حبوبات برایتان مفید است، بنابراین اگر مراقب وزن خود هستید، حبوباتی نظیر لوبیا و عدس را به برنامه غذایی خود بیفزایید. حبوبات علاوه بر فواید متعدد، طعم دلپذیری دارند! در این مقاله ۷ دلیل مهم برای گنجاندن حبوبات در برنامه غذایی […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/08/hobubat.jpg17703072adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-08-23 14:09:082017-02-03 15:34:06هفت دلیل مهم برای خوردن حبوبات
کربوهیدرات عادت اول : افراط در مصرف کربوهیدرات و ابتلا به کبد چرب متأسفانه برخی از افراد، تمایل زیادی به مصرف انواع کربوهیدراتها مانند نان و برنج دارند و در طول روز هم به اندازه کافی میوه یا سبزی نمیخورند، در حالی که گنجاندن حجم بالایی از کربوهیدراتها در رژیم غذایی روزانه، باعث بروز چاقی […]
تحقیقات جدید پزشکی نشان میدهد که خطر و زیان نوشیدنیهای گازدار به ویژه نوشیدنیهای شیرین شده برای سلامت انسان به اندازه عادت سیگار کشیدن است. محققان بر ضرورت افزایش دادن آگاهیهای مردم درباره مضرات نوشیدنیهای گازدار همراه با تنویر آنها درباره تبلیغات گمراه کننده شرکتهای سازنده مبنی بر مضر نبودن این نوشیندنیها تاکید کردند. تحقیقات […]
– مصرف عصاره : اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شدهاید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد. زیرا گرفتگی رگها پس از این شما را آزار نخواهد داد. فقط کافی است روزی نصف استکان معادل CC30 از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید تا به کلی برطرف گردد. – طرز تهیه […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/08/Lemon-and-Garlic.jpg388711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-08-21 13:55:382017-02-03 15:34:29عصاره سیر و لیموترش جهت درمان گرفتگی رگهای قلب
تــمـام الـكل هـا داراي ايـن خواص مي بـاشنـد: الكل در دماي اتاق يك مايع شفاف ميباشد. چـگالي الكل از آب بيشتر بوده و سريـعتـر از آب تبخير ميگردد. اين ويژگي الكل را تقـطير پذير ميكند. الكل بسهولت در آب حل ميشود. الكل قابل اشتعال ميباشد. روشهاي توليد الكل متفاوت ميباشد: از تخمير حبوبات […]
تاريخچه استفاده از گردو بعنوان يک ماده غذايي به 7000 سال پيش از ميلاد مي رسد، در ايران باستان غذاي مورد علاقه پادشاهان بوده است. اين روزها آمريکا يکي از توليدکنندگان اصلي گردو است که بخش عمده آن در ايالت کاليفرنيا توليد مي شود. در ميان انواع آجيل گردو از نظر اسيد هاي چرب […]
یكي از نكات خوب در مورد ميوه ها اين است كه مي توان آنها را خشك كرده و به اين ترتيب،انواع متنوعي از آنها را براي تمام طول سال قابل دسترس ساخت. با وجود خشك شدن ميوه ها، همچنان مواد غذايي خوب و مفيدي در آنها يافت مي شود. معمولاً خشكبار يك خوراكي لذيذ […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/08/consumers-dried-v3.jpg200740adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-08-21 12:27:332017-02-03 15:34:53خشکبار غذای کامل
غذاهای برتر برای داشتن تغذیهای سالم نه غذای برتر معرفی شده در این مقاله حداقل سه ویژگی از ویژگیهای زیر را دارند: ۱/ منبع خوب یا عالی از فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی هستند. (فیبر به اجزای کامل گیاهی اطلاق میگردد که در مقابل آنزیمهای دستگاه گوارش قابل هضم نیستند اما خواص […]
شیر، نوشیدنیای بسیار مغذی و سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامینهای گروه B، بهخصوص ویتامین B۲ است و به همین دلیل باید در وعده غذایی صبحانه یا میانوعدهها گنجانده شود. این روزها افزایش لبنیات پرچرب در سوپرمارکتها و تمایل مردم به مصرف آنها باعث نگرانی کارشناسان تغذیه و متخصصان قلب و عروق شده است چراكه تجمع […]
http://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2014/08/milk.jpg441711adminhttp://ideal-clinic.ir/wp-content/uploads/2017/01/logo-Transparent.pngadmin2014-08-18 11:17:012017-02-03 15:35:07جایگاه شیر در برنامه غذایی
مصرف منابع غذایی سرشار از آهن مثل انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته و انواع خشکبار مانند برگه ها،توت خشک،کشمش و خرما به عنوان میانوعده توصیه می شود. بهترین زمان مصرف قرص آهن برای کاهش اختلالات گوارشی و جذب بهتر آهن، پس از غذا و یا شب قبل از خواب است. به گزارش مهر، یک […]
هفت دلیل مهم برای خوردن حبوبات
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminحتما تاکنون بارها شنیدهاید که اگر از یک رژیم کاهش وزن پیروی میکنید، مصرف حبوبات برایتان مفید است، بنابراین اگر مراقب وزن خود هستید، حبوباتی نظیر لوبیا و عدس را به برنامه غذایی خود بیفزایید. حبوبات علاوه بر فواید متعدد، طعم دلپذیری دارند! در این مقاله ۷ دلیل مهم برای گنجاندن حبوبات در برنامه غذایی […]
عادات غذایی غلط
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminکربوهیدرات عادت اول : افراط در مصرف کربوهیدرات و ابتلا به کبد چرب متأسفانه برخی از افراد، تمایل زیادی به مصرف انواع کربوهیدراتها مانند نان و برنج دارند و در طول روز هم به اندازه کافی میوه یا سبزی نمیخورند، در حالی که گنجاندن حجم بالایی از کربوهیدراتها در رژیم غذایی روزانه، باعث بروز چاقی […]
نوشیدنی های گازدار و اعتیاد
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminتحقیقات جدید پزشکی نشان میدهد که خطر و زیان نوشیدنیهای گازدار به ویژه نوشیدنیهای شیرین شده برای سلامت انسان به اندازه عادت سیگار کشیدن است. محققان بر ضرورت افزایش دادن آگاهیهای مردم درباره مضرات نوشیدنیهای گازدار همراه با تنویر آنها درباره تبلیغات گمراه کننده شرکتهای سازنده مبنی بر مضر نبودن این نوشیندنیها تاکید کردند. تحقیقات […]
عصاره سیر و لیموترش جهت درمان گرفتگی رگهای قلب
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط admin– مصرف عصاره : اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شدهاید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد. زیرا گرفتگی رگها پس از این شما را آزار نخواهد داد. فقط کافی است روزی نصف استکان معادل CC30 از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید تا به کلی برطرف گردد. – طرز تهیه […]
مضرات مشروبات الکلی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminتــمـام الـكل هـا داراي ايـن خواص مي بـاشنـد: الكل در دماي اتاق يك مايع شفاف ميباشد. چـگالي الكل از آب بيشتر بوده و سريـعتـر از آب تبخير ميگردد. اين ويژگي الكل را تقـطير پذير ميكند. الكل بسهولت در آب حل ميشود. الكل قابل اشتعال ميباشد. روشهاي توليد الكل متفاوت ميباشد: از تخمير حبوبات […]
خواص گردو
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminتاريخچه استفاده از گردو بعنوان يک ماده غذايي به 7000 سال پيش از ميلاد مي رسد، در ايران باستان غذاي مورد علاقه پادشاهان بوده است. اين روزها آمريکا يکي از توليدکنندگان اصلي گردو است که بخش عمده آن در ايالت کاليفرنيا توليد مي شود. در ميان انواع آجيل گردو از نظر اسيد هاي چرب […]
خشکبار غذای کامل
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminیكي از نكات خوب در مورد ميوه ها اين است كه مي توان آنها را خشك كرده و به اين ترتيب،انواع متنوعي از آنها را براي تمام طول سال قابل دسترس ساخت. با وجود خشك شدن ميوه ها، همچنان مواد غذايي خوب و مفيدي در آنها يافت مي شود. معمولاً خشكبار يك خوراكي لذيذ […]
نه ماده غذایی برتر
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminغذاهای برتر برای داشتن تغذیهای سالم نه غذای برتر معرفی شده در این مقاله حداقل سه ویژگی از ویژگیهای زیر را دارند: ۱/ منبع خوب یا عالی از فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی هستند. (فیبر به اجزای کامل گیاهی اطلاق میگردد که در مقابل آنزیمهای دستگاه گوارش قابل هضم نیستند اما خواص […]
جایگاه شیر در برنامه غذایی
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات, همه مقالات /توسط adminشیر، نوشیدنیای بسیار مغذی و سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامینهای گروه B، بهخصوص ویتامین B۲ است و به همین دلیل باید در وعده غذایی صبحانه یا میانوعدهها گنجانده شود. این روزها افزایش لبنیات پرچرب در سوپرمارکتها و تمایل مردم به مصرف آنها باعث نگرانی کارشناسان تغذیه و متخصصان قلب و عروق شده است چراكه تجمع […]
چه زمانی قرص آهن مصرف کنیم؟
/0 دیدگاه /در تغذیه سالم, مقالات /توسط adminمصرف منابع غذایی سرشار از آهن مثل انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته و انواع خشکبار مانند برگه ها،توت خشک،کشمش و خرما به عنوان میانوعده توصیه می شود. بهترین زمان مصرف قرص آهن برای کاهش اختلالات گوارشی و جذب بهتر آهن، پس از غذا و یا شب قبل از خواب است. به گزارش مهر، یک […]